رشته خشکار
رشته خشکبار

با سلام به دوستان همیشگیم میخواهیم یه شیرینیه لذیذ شمال, واستون آموزش بدیم که بسیار خوشمزه لذیذ ودلچسب میباشد.همراهان همیشگی شکل پنجرهایه این شیرینی ومواد داخل آن بسیار به دیده دل نشین ولذیذ میباشد.این شیرینی همراه چای لاهیجان بسیار دلچسبتر میباشد.این شیرینیه خوشمزه بیشتر در ماه مبارک رمضان در گیلان متداول میباشد.

حالا میخواهیم مراحل آماده سازیه رشته خشکبار را شروع کنیم.

مواد لازم برای خمیر رشته خشکبار:

آرد گندم یک لیوان

آرد برنج یک لیوان

شیر یا آب دو لیوان

آماده سازیه خمیر:

ابتدا آرد گندم وبرنج را الک کرده وبا شیر یا دو لیوان آب مخلوط میکنیم ومواد مخلوط شده را هم میزنیم تا خمیر صاف ویک دست وروان مانند دوغ غلیظ داشته باشیم.

در مرحله بعدی خمیر آماده شده را در دستگاه میریزیم.این دستگاه را میتوانید با ابتکار خود بسازید(با بطریه آب معدنی یا لیوان استیل :در بطریه آب معدنی را دریک ردیف سوراخ میکنیم و نی پلاستیکی را به اندازه های دلخواه میبریم داخل سوراخ قرار میدهیم)در ادامه تابعه نسوزی که کمی با روغن چرب شده را روی شعله میگذاریم تا داغ شود ومایع را به صورت عمودی و افقی میریزیم تا به شکل پنجره های کوچک در آید وزمانی کمتر از یک دقیقه طول میکشد تا آماده شود وبا سرعت عمل بالا دو طرف را جمع میکنیم ومواد میانی را در داخل آن ریخته وسریع روی هم قرار میدهیم با دست سفت میکنیم تا از هم باز نشود.(اگر کار پیچیدن سریع انجام نگیرد خمیر خشک میشود ورشته خشک میگردد)

مواد میانی رشته:

گردو ی درشت یا ریز خرد شده یک لیوان

شکر نصف لیوان

دارچین دو قاشق چای خوری

پودر هل نصف قاشق مربا خوری

مواد میانی را با هم مخلوط کرده وداخل شکم رشته قرار میدهیم.

رشته
رشته خشکبار سرخ نشده

مرحله سرخ کردن:

سرخ کردن رشته خشکبار نیاز به شربت دارد که شربت آن یک لیوان آب ونصف لیوان شکر ودو قاشق غذا خوری گلاب ودر صورت تمایل زعفران را تشکیل میدهد که روی شعله گاز قرار میدهیم تا بجوشد وقوام بیاید.وبعد از خنک شدن شربت رشته خشکبار را در تابه سرخ کرده وشربت را روی آن میریزیم تا این خوشمزه جان طعم لذیذتری پیدا کند.

برای نگهداریه رشته خشکبار سرخ نشده در یخچال باید آن را لای کاغذ پیچید ودر پلاستیک قرار داد.

امید وارم از آموزش این شیرینیه ی گیلانی لذت برده باشید.

برای ورود به سامانه ما اینجا کلیک کنید.