باقالی قاتق گیلانی
آموزش باقالی خورشت گیلانی

با سلام دوستای عزیزم با آموزش باقالی خورشت در خدمت شما هستیم.باقالی خورشت از غذاهای متداول گیلان میباشد که بسیار لذیذ و خوشمزه وخوش رنگ میباشد.باقالی خورشت که در گیلان با نام باقالی قاتق معروف میباشد در فصل بهار بیشتر پخت میشود که پختی بسیار راحت دارد.این خورشت بامزه با باقالیه مازندرانی و پاچ باقالی و باقالیه کشاورزی تهیه میشود.برای نگهداریه بیشتر باقالی میتوان آن را فریز یا خشک کرد.(برای خشک کردن باقالی آن را پوست کنده در آفتاب پهن میکنیم وخشک میشود وتا یک سال میماند ).

باقالی خورشت محلیه گیلان
پخت باقالی خورشت

مواد لازم برای پخت باقالی خورشت گیلانی:(پاچ باقالی)

باقالی با توجه به تعداد خانواده میباشد.سیر دوحبه بزرگ.شوید خشک برای سه نفر دو قاشق.کره.نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم.تخم مرغ یک عدد.

شروع پخت باقالی خورشت:

ابتدا باقالی ها را پوست کنده ومیشوییم ومیگذاریم تا آب آن کاملا خارج شود وحالا قابلمه مورد نظر را بر میداریم روغن میریزیم وباقالیه پاک شده همراه زردچوبه و شوید خشک وسیر خورد شده به صورت ریز یا رنده شده را روی شعله گاز میگذاریم کمی سرخ میکنیم به اندازه ای که رنگ باقالی تغییر نکند(دو الی پنج دقیقه) وبعد از تفت دادن باقالیها باتوجه به میزان باقالی به آن آب جوشیده اضافه میکنیم (آب اگر جوشیده نباشد رنگ خورشت کدر میشود)تا باقالی با شعله ملایم پخته شود.

بعد از پخت باقالی بصورتی که کمی نرم شده باشد (توجه کنید له نشود)در برهه زمانیه ۱۰ الی ۲۰ دقیقه به آن کره ,نمک ,فلفل,اضافه میکنیم تخم مرغ میزنیم در قابلمه را میگذاریم تا تخم مرغ پخته شود وحال این خورشت لذیذ گیلانی باقالا قاتق آمادست برای خوردن.

این غذای لذیذ وخوشمزه در داخل قابلمه زیبای گیلانی به اسم گمج هم بهتر پخت میشود وهم خوشمزه تر میشود.

پخت باقالیخورشت:(مازندرانی یا پیله باقله)

باقالی قاتق
باقالی مازندرانی

باهمان روش بالا درست میشود ولی با مقدار آب کمتر چون این باقالی خورشت باید خشکتر باشد.

چاشنیه این غذا سیر ترشی وماهی شور میباشد میل کنید ولذت ببرید.

پخت باقالی خورشت در گمج
باقلی خورشت ناب

امیدوارم ار آموزش این خورشت خوشمزه ی گیلانی لذت کافی را برده باشید .

برای ورود به سامانه اینجا کلیک کنید.