پخت برنج آبکش
آموزش برنج آبکش

ازقدیم تا کنون دستپخت کدبانوی ایرانی با پخت برنج مشخص میشود .اکثر آقایون هم با برنج شفته مشکل دارن پس پخت برنج ایرانی نیاز به دقت وظرافت خاصی دارد.پخت برنج با روش های متعددی انجام میشود .پخت برنج چه آبکش چه کته در داخل قابلمه,پلوپز,آرام پز,بخارپز انجام میگیرد.برنج آبکش بهترین نوع پخت برنج برای مجالس وجشن ها ومهمونیها میباشد که داری نشاسته کمتری میباشد وبرای افراد دارای رژیم غذایی مناسب میباشد.خب الان میپردازیم به مراحل پخت برنج:

برنج آبکش

ابتدا باتوجه به تعداد اعضای خانواده پیمانه(مقدارمناسب برای هر نفر معمولا یک لیوان متوسط است) میزنیم بعد برنج را از سنگ , نخ یا هر نوع آشغال دیگر پاک میکنیم ودر مرحله بعد برنج را سه بار شسته تا روی آن آب کاملا شفاف وصاف بماند ونمک را به آن اضافه میکنیم به مدت سه ساعت میگذاریم تا خیس بخورد .پس از این مراحل میرسیم به پخت برنج که دو روش دارد :یک در خود قابلمه که برنج در آن خیس شده ودو قابلمه دیگر بر میداریم داخل آن آب پر میکنیم روی شعله میگذاریم تا جوش بیاید.پخت هر دو روش یکیست ولی در روش دوم برنج دون شده وسفید تر پخت میشود.(در روش های فوق میتوان زمان جوشیدن آب مقداری آبلیمو بریزیم تا برنج سفیدتر ومجلسی تر باشد)میرسیم به پخت برنج آبکش:

زمانی که آب برنج به نقطه جوش رسید برنج را داخل قابلمه میریزیم به مدت ده دقیقه هم میزنیم تا برنج نرم شود (برای اطمینان چند دانه برنج را زیر دندان میبریم تا از نرم بودن مطمعن شویم)بعد برنج را آبکش کرده وآب آن را خالی کرده.قابلمه خالی شده را روی گاز میگذاریم کمی آب و روغن وزردچوبه یا زعفران اضافه میکنیم تا بجوشد وته دیگ خوشمزه ای داشته باشیم.(ته دیگ میتوان نان لواش یا سیب زمینی هم باشد)در مرحله ی بعدی برنج را داخل قابلمه ریخته روی شعله کم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میگذاریم تا پخته شود.بعد پخت کامل با برداشتن در قابلمه از بوی خوب ولذیذ برنج لذت میبرید این بود روش کامل پخت برنج گیلانی توسط بانوی ایرانی امیدوارم لذت کامل را از طعم آن ببرید .

دوستان عزیز امیدوارم آموزش پخت برنج آبکش را پسندیده باشید.

برای خرید برنج اعلا هاشمی ومحصولات محلی گیلان اینجا کلیک کنید.