مراحل پخت برنج کته

برنج کته بسیار خوش طعم ولذیذ میباشد ومعمولا برنج ایرانی را به روش کته پخت میکنند که در شمال ایران بیشتر مرسوم میباشد. خوب در ادامه میپردازیم به آموزش پخت برنج به روش کته:

برنج کته و روش پخت برنج
آموزش پخت برنج کته
  • ابتدا برنج را داخل سینی میریزیم و با دقت آن را پاک میکنیم, بعد از پاک کردن, برنج را در قابلمه ریخته و آن را با آب چند بار میشوییم تا کاملا تمیز شود. بهتر است سه مرتبه برنج رازیر آب ولرم بشوویم و هربار آب قابلمه را کاملا خالی کنیم.

  • به یاد داشته باشید هنگام شستن برنج آن را با دست فشار ندهید زیرا این کار باعث خرد شدن برنج میشود

  • پس از اتمام مراحل بالا به برنج, نمک اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت میگذاریم تا خیس بخورد.

  • بعد از گذشت حدودا یک ساعت به آن روغن یا کره اضافه میکنیم و روی شعله قرار میدهیم.

  • یادمان باشد که شعله گاز باید بسیار ملایم باشد و طی مرحله پخت شعله را زیاد نمیکنیم

  • هنگام پخت, برنج را چندین مرتبه بهم میزنیم تا به شکل یکنواختی برسد و آب آن کاملا خشک شود.

  • اگر عاشق ته دیگ هستید هنگامی که آب برنج خشک شد,برنج را در ظرف دیگری خالی کنید و ته قابلمه را مجهز به مواد اولیه ته دیگ کنید 🙂 : ) مثل زعفران یا نان لواش یا روغن … بعد دوباره برنج را در قابلمه خالی کنید و شعله را کم کنید تا حدودا ۲۰ دقیقه آرام دم بکشد.

  • اکنون برنج کته شما آماده است.

  • اگر در قابلمه نسوز برنج را پخت نمایید, برنج شما کاملا قالبی در دیس برنج بر میگردد.

امیدوارم آموزش فوق مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

برای خرید برنج اعلا هاشمی گیلان لطفا اینجا کلیک کنید. www.giltiti.ir